Beste bezoeker,

Ik ben Bruggeling sinds 1994. Opgegroeid ben ik in Gentbrugge, een deelgemeente van Gent.Tussendoor ben ik beroepshalve 10 jaar internationaal bezig geweest en heb daarbij in heel wat landen van deze wereld gewoond. Velen onder u zullen mij nog kennen als de voormalige voorzitter van vzw Hotels Regio Brugge, de beroepsvereniging waarvan ik mee aan de wieg stond. Sinds mijn prille tienerjaren ben ik als vrijwilliger actief in de Vlaamse Beweging en in de politiek.

Aan verkiezingen heb ik tot nu toe drie keer deelgenomen : in 2000 op de lijst van de Volksunie voor de gemeenteraadsverkiezing van Brugge en in 2009 als derde opvolger op de N-VA-lijst voor de verkiezing van het Europees Parlement. En op 14 oktober 2012 kwam ik zowel op voor de provincieraad van West-Vlaanderen (plaats 3) als voor de gemeenteraad van Brugge (lijstduwer). Ik werd in beide raden verkozen.

Derde keer, goede keer! Zo besliste de kiezer. Maar meer dan de persoonlijke score, vond ik het schitterende resultaat voor mijn partij, de Nieuw-Vlaamse Alliantie, van belang. Ik zet mee mijn schouders onder het project van de N-VA omdat ik, als zovelen, van oordeel ben, dat er veel moet veranderen in dit land. Daartoe behoren een zuiniger en effici?nter bestuur, ook op lokaal vlak. Vriendjespolitiek en belangenvermenging moeten uitgeroeid worden.

Tijl Waelput - Voor een efficiënt en zuinig bestuur

Provincieraadslid West-Vlaanderen

55 jaar - ondernemer

Wil je meer weten over mij? Raadpleeg mijn
levensloop of lees mijn biografie

Volg mij op Facebook

Volg mij op Twitter